Goda betakaroten björnar!

Få en djupare solbränna med tuggbara vitaminbjörnar. Våra goda betakaroten-björnar är fulla av vitaminer och mineraler som ger dig en naturlig solbränna som varar!

Vem önskar inte att få en djup gyllenbrun bränna som ser naturlig ut och varar länge? Du har säkert hört om betakaroten, naturens egna färgämne, som kan ge oss en gyllene och solkysst glow året runt. Nu kan du få i dig betakaroten via goda vitaminbjörnar, som inte bara smakar gott, men som även gör gott.

1. Tar du betakaroten?

En betakarotenbjörn ger huden påfyllning av betakaroten. Detta är ett naturligt färgämne med många fördelar för dig och din hud. De välsmakande vitaminbjörnarna är fyllda med precis rätt mängd betakaroten till att ge dig en hälsosam och brun hud – helt utan sol.

Dessutom innehåller björnarna tillräckligt med betakarotenämnet som omvandlas till vitamin A, om kroppen har behov för detta. Fortsätt att läsa om du vill få en översikt över alla fördelarna du kan få av betakaroten.

2. Hur fungerar betakaroten björnarna?

Betakaroten är ett färgämne som finns i en mängd olika växter, grönsaker och frukter. Detta ämne tillhör en grupp som vi kallar karotenoider. Här hittar vi fettlösliga röda, gula och orange färgämnen, som kan omvandlas till vitamin A i kroppen.

Kroppen absorberar betakaroten och lagrar det i huden, så att du får den gyllene solbrännan. I tuggbara vitaminbjörnar är betakaroten gjorts om till ett pulver och tillsatts med naturliga oljor – det finns en bra anledning till detta.

Eftersom betakaroten är ett fettlösligt ämne, är det lättare för kroppen att absorbera detta om den konsumeras med olja. Tar du en vitaminbjörn kan du därför vara säker på att kroppen verkligen tar upp ämnet och lagrar det i huden.

3. Fördelar med betakaroten

Betakaroten ger dig en mängd fördelar – inte bara en solbrun och naturlig hud. Betakaroten har visat sig motverka soleksem, något som många kämpar med. Dessutom kan vitamin A som kommer från ämnet ge dig både bättre syn och minska risken för åldersrelaterade ögonsjukdomar.

Betakarotenbjörnarna kommer ge dig en hud med lyster och ser friskare ut. Här får du en solbränna som kommer inifrån, utan att behöva utsätta dig för direkt solljus. Betakarotenbjörnarna fungerar nämligen helt utan att du behöver sola. Men om du kombinerar solning med björnarna, kommer du förmodligen att uppleva och få en djupare solbränna än du har haft tidigare.

 • Betakaroten motverkar soleksem
 • Vitaminbjörnarna ger dig en hälsosam och solbrun hud

4. Vanliga tabletter är enkelt att glömma / måste sväljas med vatten

Betakaroten ses som ett kosttillskott och kommer därför vanligtvis i stora tabletter. Dessa kan vara både svåra och obekväma att svälja. Dessutom lämnar de också ofta en dålig eftersmak i munnen.

Du kan nu bli av med detta problem genom att ta en god och välsmakande vitaminbjörn istället. Som tidigare nämnt finns betakaroten naturligt i frukt och grönt. Å andra sidan kan det vara svårt att uppnå önskad effekt genom att bara konsumera frukt och grönsaker.

Tar du ett betakaroten-tillskott som tuggbara vitaminbjörnar, kan du vara säker på att du får i dig precis rätt mängd av färgämnet. Du kommer alltså alltid att få det önskade resultatet, utan att behöva bekymra dig för om du får i dig tillräckligt.

 • Tuggbara vitaminbjörnar säkerställer att du får rätt mängd betakaroten
 • Betakarotenbjörnarna har en god smak
 • Björnarna är mjuka och lätta att tugga

5. Varför välja betakaroten björnar?

Det finns många produkter som lovar dig en solkysst hud – både betakaroten tabletter samt brun utan sol i krämer och sprayer.

Fördelen med att ta betakarotenbjörnar, är att du får i dig ämnet på ett lätt och behagligt sätt – och smaken är heller något att klaga på! Med tuggbara vitaminbjörnar slipper du klibbig brun utan sol som fastnar på kläder och textilier.

Betakarotenbjörnar ger även ett jämnt och naturligt resultat. Det är ingen hemlighet att vi ofta blir mer bruna på vissa ställen på kroppen än andra när vi solar oss.

Med vitaminbjörnarna slipper du att bekymra dig för en ojämn hud som resultat av fläckig brun utan sol, eller ojämn solning. Kroppen lagrar betakarotenbjörnarna jämnt fördelat utöver hela kroppen, så att du alltid får ett felfritt resultat.

6. Har vitaminbjörnarna biverkningar?

Kliniska studier har visat att det finns få biverkningar när det kommer till betakaroten. Tuggbara vitaminbjörnar ska vara helt fri för biverkningar och är utvecklat med en mängd sammansatta ingredienser som bland annat vitaminer, mineraler och naturliga näringsämnen.

Det rekommenderas alltid att du läser igenom ingredienserna noggrannt, särskilt om du har kända allergier eller är känslig mot vissa ingredienser. Om du är osäker på ingredienserna, kan du rådgöra med en läkare innan du börjar med björnarna.

 • Läs igenom ingredienserna om du är gravid och ammande
 • Rådgör med en läkare om du är osäker
 • Vitaminbjörnarna ska vara fri från biverkningar

Chewbear Tan

Chewbear Tan är goda betakarotenbjörnar som ger dig en solbrun och naturlig hud, utan att behöva sola dig. UV strålarna som skickas ut från solen, kan vara både skadligt och hälsofarliga. Detta kan du sluta att tänka på nu.

Det är inte ovanligt att bränna sig i solen om du är ljus i huden, detta kan göra det svårare för dig att uppnå det solbruna resultatet du är på jakt efter. Med Chewbear Tan vitaminbjörnar får du det optimala resultatet, varje gång.

Om du använder alternativa produkter till att bli brun, kommer du förmodligen uppleva att solbrännan fort försvinner och lämnar efter sig en fläckig och ojämn färg. Chewbear Tan är utvecklad med betakaroten så att din solbränna kommer vara länge. Du kan även använda de till att behålla brännan du har fått under sommaren eller på semestern.

Fördelar med Chewbear Tan

Betakaroten-björnarna kommer inte lämna efter sig fläckar och ojämnheter, och du kommer få en oemotståndlig djup och gyllene bränna som är svårt att uppnå med endast solning. Det allra bästa är att vitaminbjörnarna fungerar helt fint utan direkt solljus. Detta betyder att vi vinterbleka i Norden kan nu få en solbrun och fin hud, året runt.

 • Chewbear Tan har en naturlig och god colasmak
 • Du får 3 mg betakaroten per vitaminbjörn
 • Chewbear Tan ger dig en djup och naturlig solbränna
 • Få en solbränna som varar längre